Bøjsø Vinduer

Bøjsø leverer som sagt skræddersyede vinduer til kunderne. Det er meget vigtigt for Bøjsø, at de ender med at levere et produkt som er af høj kvalitet. Yderligere skal dette produkt og som man leverer, leve op til kundens forespørgsel.

Bøjsø har blandt andet i dag specialister i koblede vinduer med tynde sprosser. Dette giver dem mulighed for at lave vinduer, der kommer med et større lysindfald. Derudover bidrager det også med, at de bevarer varmen inden døre, og så falder de vinduer Bøjsø laver altid i hak med det udtryk, som huset besidder fra sin oprindelse.

Sætter en ære i håndværket

Bøjsø sætter derudover en stor ære i at deres håndværk er helt i top. De går meget op i at have et godt øje for håndværket. Årsagen til dette er, at de sammen med kunden kan vurdere, om resultatet stemmer overens med kundens forventninger.

Bøjsø er en virksomhed, der har kunder lige fra den normale herregård til den almindelig andelsforening. Udover dette har de også noget så fint, som de kongelige gemakker på Amalienborg. De nye vinduer som de producerer, laves ud fra den dialog som er mellem kunden og Bøjsø.

Her leverer Bøjsø deres gode service og mange års erfaring, ved at tage vare for den oprindelige arkitektur, som kundens hus besidder. Derudover leverer de i deres vinduer en god blanding af gamle klassiske vinduer med nye teknologiske virkemidler, som teknologien har sat i værk.

En af deres kerneværdier er at bevare så meget som muligt af den gamle klassiske stil, der stadig er til at finde i nogle huse. Dette gøres ved at konstruere vinduer, som passer netop ind til dette formål. De leverer som sagt vinduer til alle slags huse, og dermed kan de løse enhver opgave.