Vil være en del af omverdenen

Dana Vinduer er en vindues produktionsvirksomhed, der går meget op i, at alle led deres værdikæde leverer af højeste kvalitet. De er meget kritiske over for sig selv, i forhold til hvilke trends der er i det danske samfund.

De har som virksomhed mulighed for at forbedre holdningen omkring produkter, forhandling og målsætninger generelt i det danske samfund. Man mener i virksomheden, at det er vigtigt at være en del af omverdenen.

Dette kommer i forlængelse af at man gerne ser, at alle medarbejdere er uddannet produktions- og administrationsmedarbejdere. Derudover vil man i virksomheden ikke gå på kompromis med sine grundværdier og ideologier i forhold til selve håndværket.

Hvad er vigtigt for Dana Vinduer?

Det er meget vigtigt for Dana vinduer, at designet af vinduerne kunderne efterspørger, stemmer overens med kundernes forventninger. Derudover skal kunden også føle sig tilfreds med hele købsrejsen.

Man ser gerne fra Dana vinduers perspektiv, at funktionen, holdbarheden og designet af vinduet er ens med kundens forespørgsel. Udover dette tilbyder Dana vinduer som en ekstra service altid at sidde klar på telefonen, hvis uheld skulle forekomme.

Der er her tale om professionel hjælp, som gerne skulle sende kunden i den rigtige retning med sit problem.

En meget vigtigt og essentiel grundværdig for Dana vinduer er, at samtlige ordre, som foretages hos Dana vinduer, er gennemtjekket og godkendt af Dana vinduers egne medarbejdere.

Som en sidste grundværdi hos Dana vinduer, så er troværdighed en stor værdi for dem. Troværdigheden er for Dana vinduer, meget vigtigt af den årsag,  hvis man ikke er troværdig overfor sine kunder og fortæller sandheden og overholder sine aftaler, så kan der for kunden være grundlag til at droppe aftalen.

Alt bliver som sagt leveret at professionelle underleverandører, direkte til tømrer-medarbejdere, som skal montere vinduet. Virksomheden holder altid deres ord og lover aldrig noget, de ikke kan overholde.

Fokus på kvalitet

I virksomheden Dana Vinduer vil man gerne levere på højeste niveau. Dette betyder, at man har sørget for, at underleverandørerne af de materialer, der anvendes, er af højeste kvalitet. Yderligere har man sørget for, at alle medarbejdere er uddannet, hvilket selvfølgelig gør, at der i virksomheden er mulighed for at hæve serviceniveauet.

I forlængelse af dette har man i virksomheden formået, i samarbejde med underleverandørerne, at få kvaliteten af produktet til at gå hånd i hånd med holdbarheden af produktet.

De uddannede medarbejdere skal sammen med kunden, danne en god oplevelse for kunden, hvilket som udgangspunkt skal findes i den dialog, hvorpå man skaber det bedste resultat. Her tales der selvfølgelig om selve designet af de vinduer som Dana vinduer producere for kunderne.