Familieejet virksomhed

Ejnar Christiansen Sølsted er en familiedrevet- og ejet virksomhed som tilbage i 1958 blev stiftet. Man startede i Ejnar Christiansen Sølsted ud med udelukkende at være en tømrervirksomhed, men dette er man dog gennem årene gået lidt mere væk fra og har fået en bredere vifte af arbejdsopgaver.

Man kan i virksomheden i dag og beskæftige sig med produktion af plastvinduer- og døre. I 1997 startede Ejnar Christiansen Sølsted et datterselskab ved navn Tænder Låseservice ApS.

Derudover formåede man i 2001 at starte sin egen produktion af vinduer. Yderligere i 2003 formåede at man også at tilføje salg af køkken & bad, som man mente var den helt rigtige kombination, da dette skulle være grundelementerne til at Ejnar Christiansen Sølsted ville blive dem som leverandør til større byggeprojekter.

En virksomhed med mere end 80 medarbejdere

Ejnar Christiansen Sølsted har siden sin stiftelse i 1958 voksede markant og er i dag en virksomhed med 85 medarbejdere. De er en virksomhed, der leverer produkter af højeste kvalitet og et serviceniveau, som efterkommer den kvalitet, som deres produkter indeholder.

Som virksomhed tilbyder Ejner Christiansen i dag flere forskellige ydelser, såsom plast vinduer og døre, alu vinduer og døre, udestuer & knapper, lavenergiruder og tømrer & snedker.

Ejner Christiansen har som hovedformål at kunne levere til store byggeprojekter. Dette skal dog ikke afskrække mindre private kunder, om at efterspørge vinduer fra Ejner Christiansen. Uanset størrelsen på kunden, vil man fra virksomhedens side, altid levere af højeste kvalitet og bedst mulig service ud fra virksomhedens professionelle erfaring.

Hvad differentiere Ejnar Christiansen fra sine konkurrenter?

Ejner Christiansen har uddannet medarbejdere og leverer som sagt altid håndværk af højeste kvalitet.

Virksomheden er medlem af BYG GARANTI, hvilket gør at du som kunde, altid er i sikkerhed. Der foretages efter opgaven er udført, en grundig opfølgning på det produkt du har fået.

Man vil altså efter at ydelsen er gennemført, foretage en grundig gennemgang af resultat. På den måde finder man ud af, om resultatet stemmer overens med kunden forventninger.

Det er dog meget vigtigt, at man som kunde kontakter Ejner Christiansen som virksomhed og ikke BYG GARANTI. Håndværkerne vil derfra komme ud og løbe alt igennem med kunden og derfra tage en grundigere dialog om det, som kunden umiddelbart skulle føle sig utilfreds med, hvis denne situation skulle opstå.

Garantien gælder tre år frem for synlige fejl og ti år frem for skjulte fejl og mangler. Kunden skal dog være opmærksom på, at det skal ske hurtigst muligt, sådan at virksomheden har mulighed for at rette op på det hurtigst muligt, sådan at der ikke sker yderligere skade. Dette er alt en ekstra garanti som kunden har mulighed for.