Virksomhed i konstant udvikling

Idealcombi er et progressivt firma, der hele tiden er i udvikling. De har i 2020 en vision om, at der i alt hvad de gør, indgår en vis kvalitet, sådan at de selv kan stå inde for det slutresultat, de leverer til kunden. Derudover vil de i 2020 gerne kunne holde alt det, de lover. Med det in mente at de gør det i forvejen, men at det skal kunne gøres hurtigere og mere effektivt.

De har nogle kerneværdier som danner fundamentet og byggestenene for den virksomhed, de er i dag. Disse kerneværdier skal være centrum i alt, hvad der foretages i virksomheden. Det skal være så tydeligt at kunderne kan mærke det selv, når de modtager den service, som Idealcombi tilbyder.

Deres kerneværdier er følgende: At der er kvalitet i alt hvad de gør, at der er troværdighed i alt hvad virksomheden foretager sig. At der udvises sammenhold og loyalitet. Gensidig respekt fra alle og generelt en positiv atmosfære i virksomheden og over for kunderne.

Idealcombi har med deres mange års erfaring formået at skabe glade og tilfredse kunder, som har modtaget en opgave, hvor kundens forventninger stemmer overens med hvad tømrer medarbejderne leverede. Udover det er servicen noget, som tidligere kunder har fundet meget tilfredsstillende.

Fokus på miljø

Idealcombi er i dag en virksomhed som går meget op i miljøet. De materialer som anvendes er udelukkende klimavenlige materialer, som er FSC-certificeret. Dette vil sige, at de kun anvender bæredygtigt træmateriale fra bæredygtigt skovbrug. Derudover er underleverandørerne som Idealcombi benytter sig af nøje udvalgt. Årsagen til dette er et fast nærhedsprincip om at minimere miljøbelastningen, når det kommer til selve transporten af materialer.

Idealcombi har som sagt gennem dens levetid formået at vokse helt voldsomt. I dag har man 550 medarbejdere i henholdsvis Hurup, Aarhus, København, London og Dublin.