Mere end 60 år med kvalitetsvinduer

Krone Vinduer er en virksomhed, der de seneste 60 år har leveret kvalitetsvinduer til det danske marked. Derudover levere de også større boligprojekter til ind- og udland.

De er en virksomhed som leverer flotte, langtidsholdbare og prisbevidste muligheder til både tømrermestre og private kunder. Derudover imødekommer Krone Vinduer deres kunder med ”SA Concept”, som er et koncept, de har udviklet.

Dette giver kunderne kunstnerisk frihed til selv at kunne designe deres egne vinduer. Krone Vinduer er en meget traditionsbaseret virksomhed som går meget op i kvaliteten. Deres produkter SKAL have lang levetid.

Udvikling og trivsel i fokus

Virksomheden i sig selv sørger for gode arbejdsforhold til sine medarbejdere. De leverer gode og moderne lokaler til deres medarbejdere med mange hjælpemidler og værktøjer.

Dette gør at medarbejderne kan levere på højeste plan. Derudover har Krone Vinduer en udviklingsafdeling som konstant udvikler på produkterne. Kunderne kan derfor hele tiden få de mest optimeret produkter og på den måde få den højeste service. Primært beskæftiges der i udviklingsafdelingen med selve isoleringen, sådan at levetiden på vinduerne bliver længere.

Derudover er der i virksomheden en meget eftertragtet dialog mellem ledelsen og medarbejderne, hvilket over en længere periode har ført til at mange gerne vil arbejde hos Krone Vinduer. Der er altså tale om en sund virksomhed, hvor kommunikationen over alle led er optimeret på bedst muligt måde.

Miljøbevidst virksomhed

Noget som virksomheden går meget op i er miljøet. Det er meget vigtigt for Krone Vinduer, at man hos underleverandørerne har en garanti, der omhandler, at det kernetræ, som importeres, kommer fra bæredygtigt skovdrift.

Det skal forstås på den måde, at man fra Krone Vinduer kun anvender træ fra skovdrift hvor det træ man importere, at der bliver plantet nyt konstant, sådan at man ressourcen bliver bevaret og dermed er skånsomt for miljøet.

Man har i virksomhedenogså udviklet en ”Eco” udgave af kompocitvinduet Ecliptica, som går ud på, at man kan skille vinduets dele ad og genanvende materialerne.

Man mener at bæredygtighed er vigtigt i forhold til det globale marked og i forhold til miljøet, at det burde veje tungere og tungere på markedet. Virksomheden er trofast overfor de traditionelle værdier, som man har opbygget siden stiftelsen tilbage i 1953. Her bekræftes det, at man i virksomheden går op i at man konstant bevare den høje kvalitet og det solide håndværk, som man er blevet kendt på.