Outline Vinduer

Der er her snak om en dansk virksomhed, der designer og fremstiller deres vinduer på Farsø. Outline Vinduer er en vinduesproducent, der har 30 års erfaring med sig i rygsækken.

De imødekommer kundens behov, ved at have en uddybende dialog med kunden under hele forløbet, sådan at kunden får den service og det resultat, som de forventer.

Udover dette giver Outline vinduer en udvidet garanti på deres vinduer som en ekstra service. Normalt giver vinduesindustrien en garanti på 5 år, men Outline vinduer giver en garanti på 10 år, på udvalgte produktserier.

Imødekommer vores kunders behov

Outline Vinduer er en virksomhed der virkelig imødekommer kunderne og deres behov. De har i virksomheden opstillet 6 grundlag til, hvorfor man som kunde skal vælge lige netop dem.

De har udviklet en strategi, som gør at kunderne er fokuspunktet. Dette gør, at man med i prisen giver en standard sikkerhedspakke, som ikke koster kunden en krone. Udover det har man formået at få nedforhandlet en forhandlingsaftale, sådan at man kan tilbyde Lyn-levering til kunden, og de kan få leveret deres elementer på ned til 4 dage.

Derudover har Outline Vinduer deres produktion og design afdeling i Farsø. Årsagen til dette er at man derfor har en bedre mulighed for at holde øje med behandlingen af de materialer man importere ind og dermed kan kvalitetssikre at alt går som det skal og intet bliver nedprioriteret i fremstillingsprocessen.

Derudover er de meget bevidste omkring, at de materialer, der anvendes, kommer fra bæredygtige FSC-certificerede skovbrug fra Skandinavien. Udover at det er bæredygtigt og klimavenligt, så er det også noget af det bedste træ materiale, man kan finde på markedet, hvilket gør, at man fra Outline vinduer kan tilbyde vinduer af bedst mulig kvalitet.

Som kunde skal man ikke føle sig begrænset, da Outline vinduer både tager professionelle såvel som private kunder.

Som yderligere information blev virksomheden en del af Inwido-koncernen tilbage i 2005. Dette gør, at man i dag er en af Danmark største forhandlere i vinduesindustrien.

En ekstra ting som virksomheden gør for at fremme industrien, er, at man har sammen med Farsø kommune udviklet fabrikken, sådan at den kan modtage 100 praktikanter hvert år, hvilket er med til at uddanne unge og kompetente medarbejdere.