Vinduer med funktionen i fokus

Primo vinduer tilbyder, at alle vinduer produceres individuelt efter de mål, som kunden ønsker. I produktionen er der fokus på funktionen af vinduet, designet og selve kvaliteten af vinduer.

En af virksomhedens grundværdier er, at man går meget op i, at kunden er i fokus. Det er vigtigt for Primo Vinduer, at der under forløbet er en god og konstruktiv dialog som både dem selv og kunden kan bruge til noget. Formålet er, at det skal munde ud i et resultat, som alle er tilfredse med. Primo Vinduer tilbyder at stå for opmåling, ordrestyring, montage af vinduet og tilbudsgivningen.

Derudover tager de alle kunder ind, uanset om det er til privat husstand, eller om det er det til håndværkere, arkitekter eller til større byggeprojekter, så sørger Primo Vinduer for, at du får de helt rigtige vinduer.

Vinduer med høje kvalitetskrav

Under selve produktionen stilles der høje krav. Primo vinduer tager forbehold for det danske vejr. Fra virksomhedens side anvendes der materialer som er gennemprøvede, og som kan modstå det danske vejr. Udover det har man i virksomheden en holdning om, at ordentlige vinduer er de billigste vinduer.

Årsagen til dette er at man i længden ikke skal bruge unødvendige udgifter på at vedligeholde vinduerne i forhold til renovering eller ny isolation af vinduerne.

Alle vinduer produceres på deres fabrik i Lintrup. Dette gør, at Primo vinduer har mulighed for at være i konstant overvågning af selve produktionen, sådan at man kan garantere, at kvalitet af produktet allerede tilføjes i produktionen og senere hen i servicen. Med vinduer fra lige netop denne virksomhed kan man fra kundens synspunkt sagtens stille langtidsholdbare krav til vinduerne.

Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer. De sørger for, at det tilbud du modtager er skræddersyet til lige netop dig som privat kunde eller som virksomhed.