Hvem er Skjern Vinduer?

Skjern Vinduer er som sagt en dansk vinduesproducent, der lægger meget vægt på deres rådgivning og vejledning til deres kunder. De arbejder meget med deres vinduer konstant er i udvikling, men at de er inden for lovens regler og rammer. De er certificeres af Dansk Vindues Verifikation. Dette garantere kunden at det vindue de får monteret eller leveret. Udover det lever de op til lovgivningen og de gældende krav der er til den produktkvalitet som vinduet skal indeholde.

Skjern vinduer producere deres vinduer af kerne træ, som ikke indeholder knaster og som er fingerskaret. Grunden til dette er at man hos Skjern vinduer gerne vil skabe et mere stabilt vindue. Det samles under og presses under tryk, sådan at det er mere modstandsdygtigt.

Derudover fjerner de knasterne fra træet, sådan at man undgår udsivninger af harpiks fra knasterne gennem den overfladebehandling der har lavet. Dette gør at man undgår dumme og grimme gule pletter i træet. Overfladebehandling også kaldet ”Øko 2” er en miljøvenlig overfladebehandling. Den er specielt fremstillet til at kunne levere og sikre vinduerne bedst muligt.

Hvad kan Skjern Vinduer?

Skjern Vinduers produktion medvirker til, at de levere et vindue som har mange års levetid og som ikke ændre udseende med alderen. Det er muligt at få et uforpligtende tilbud fra Skjern vinduer, hvor de rådgiver dig til hvilken løsning du som kunde skal vælge og hvad der er bedst for dig som kunde. Her vil der også være mulighed for at spørge mere ind til virksomheden og hvad deres vision er og hvad de kan tilbyde.

Skjern Vinduer er en virksomhed som helt sikkert kan finde de helt rigtige vinduer til dig. De stiller kan med sikkerhed levere lige præcis de vinduer du ønsker i den kvalitet du forventer. Kontakt dem i dag og få et godt tilbud på dine nye kvalitets vinduer.