Dansk vinduesproducent med mange års erfaring

Velux er et af de danske vinduesproducenter der har flest år bag sig. Velux er vokset sig til at være en af de mest anvendte vindues mærker. De er i dag så store at de producere vinduer i 9 andre lande end Danmark. Derudover formår de at sælge deres kvalitetsvinduer til 40 andre lande end Danmark.

Du kan altså med Velux vinduer være helt sikker på at dine nye vinduer er af højeste kvalitet.

Velux er en dansk vinduesproducent, som blev stiftet tilbage i 1941 af Villum Kann Rasmussen. Velux blev grundlagt på visionen om at forvandle mørke rum til friske og lyse rum med dagslys og frisk luft. Visionen for Velux er i bund og grund at skabe et bedre leve miljø.

Man vil skabe bedre omgivelser for mennesker i deres bopæl eller arbejdsplads, med naturligt lys og friske rum. I 2016 fejrede Velux 75-års jubilæum og de er i dag en af de største vinduesproducenter i Danmark.

Vil skabe bedre miljø og klima

Velux er et af de firmaer som i 2015 tog de forenede nationers ’Sustainable Development Goals’ til sig. På baggrund af det arbejder man ud fra at skabe et bedre miljø og klima for deres medmennesker.

De valgte at arbejde ud fra de mål som er, ‘Good health and well-being’, ‘Affordable and clean energy’, ‘Sustainable cities and communities’, ‘Responsible consumption and production’ og ‘Partnership for the goals’.

Alle disse mål FN har opstillet for virksomheder, som en målsætning mod et bedre klima i 2030, er noget Velux har taget til sig. Deres arbejde tager udgangspunkt i at Velux som virksomhed, formår at levere noget der er miljøvenligt og bæredygtigt, gennem hele deres produktion af vinduer til montering af vinduerne.

Deres fokus ligger lige fra de materialer som bliver anvendt til at selve monteringsarbejdet, gøres så effektivt og miljøvenligt som muligt.