Jeg står i den situation hvor jeg skal ha lavet ny indkørsel og jeg har besluttet mig for at vælge at bruge asfalt i stedet for sten. Grunden til dette er at jeg i længere tid faktisk havde set mig varm på sten, men jeg bryder mig ikke om det mønster bilen laver i sten over tid, når bilen vægt går ind og påvirker stenenes måde at ligge på. Jeg har derfor valgt at få lagt asfalt i stedet og blev 100 procent overbevist, da jeg så hvordan de forskellige asfalt priser er.

Skal man vælge et stort firma til sådan en opgave?

Mit grundlag for hvilket asfaltfirma jeg valgte, var som sådan ikke velovervejet, men mere baseret på en baggrund af erfaring fra firmaet. Jeg valgte derfor et firma som havde meget erfaring med asfaltering, men ikke nødvendigvis meget erfaring med asfaltering af indkørsler. Jeg valgte at gå med det firma som jeg mente kunne udføre min opgave på den bedst mulige måde og det firma som var mest imødekommende i forhold til det problem jeg skulle have løst. Af denne årsag valgte jeg at gå med et lidt mindre firma, da de var mere sympatiske i deres dialog over for mig. Yderligere valgte jeg at gå med et mindre firma, da jeg har en forhåndsbedømmelse om at større firmaer, mere beskæftiger sig med større projekter end hvad min indkørsel var og derfor gerne bare ville have haft min opgave løst så hurtigt som muligt.

Resultatet af min indkørsel

Jeg vil sige at den indkørsel jeg nu har, ikke er til at klage over. Jeg er endt med resultat som jeg er mere end tilfreds med og kunne ikke selv have haft gjort det bedre. Mine forhåndsforventninger til hvordan en asfalt indkørsel kunne se ud, stemmer overhovedet ikke overens med hvordan resultatet endte med at blive. Jeg overlykkelig med det resultat jeg har fået og jeg vil klart anbefale folk at få lavet en asfalt indkørsel, da det for det første går hurtigere, det holder i længere tid og det kræver mindre vedligeholdelse.