Jeg har i længere tid overvejet at udskifte mine vinduer, fordi jeg har haft problemer med dem jeg har lige nu. Jeg fik anbefalet selve udskiftningen af en ven, fordi de sagde at det klart kan betale sig, fordi man kan gå hen og sparre mange penge på varmeregningen, ved at udskifte dem. Årsagen primært til dette er at mange ældre vinduer kan begynde at trække lidt, fordi de kommer i en alder hvor isoleringen kan svigte hvis det er et ældre hus.

Hvordan var selve processen?

Jeg startede med at foretage min research på nettet hvor jeg kiggede lidt på de forskellige vinduesproducenter og hvad de har at tilbyde. For mig er det scenarie om at spare penge i længden på sine vinduer, gået hen og blevet meget essentielt for mig i forhold til hvilket valg jeg i sidste ende vælger. Jeg fik af min ven anbefalet Idealcombi, og den anbefaling må jeg sige har været helt perfekt. De har for mig formået at imødekomme mig på en virkelig professionel måde, sådan at der på intet tidspunkt i forløbet var nogen tvivlsspørgsmål i forhold til det resultat jeg ville få. Yderligere har de været meget klare i deres dialog og vi har haft en fælles god dialog mellem kunde og virksomhed. Jeg synes helt klart resultatet efterlever det jeg ønskede.

Er jeg tilfreds?

Jeg synes personligt at det resultat jeg endte med at få, efterlever lige præcis det jeg ønskede. Jeg har fået nogle vinduer som ikke nok med at de klæder huset virkelig flot, så kan jeg se på mine varmeregninger at de spare mig penge, hvilket i sidste ende for mig var det vigtigste. Jeg kan helt klart anbefale Idealcombi, fordi de generelt behandlede det problem jeg stod overfor rigtig godt og jeg er i sidste virkelig tilfreds med det resultat jeg har fået.