Menu
Luk

Vinduesproducenter i Danmark.

Der findes mange forskellige vinduesproducenter på markedet. Det kan være svært at vælge hvilket firma, der passer til dine behov og krav, og som lever op til dine forventninger, når det gælder udskiftning af vinduer. Hvis du vælger din vinduesproducent efter det geografiske område du bor i, begrænser du dig til nogle få vinduesproducenter og da de aller fleste leverer til hele landet, bør du gå på udkig efter den vinduesproducent, der lever bedst op til dine krav. Under her ser du en masse afsnit med forskellige vinduesproducenter du kan læse mere om og kontakte, hvis noget falder i din smag.

Danske Vinduesfabrikker

Flere Danske Vinduesproducenter

Skjern Vinduer

Skjern Vinduer er en vinduesproducent med en vision der tager højde for at der i deres vinduer er en høj kvalitet og at de besidder moderne teknologi helt fra produktionsstarten til monteringen af vinduerne. Deres vision er det der danner grundlag for deres råd og vejledning også. Skjern vinduer lægger stor vægt på at deres rådgivning giver deres kunde ren forståelse for, hvad præcist de søger. Udover det sætter Skjern vinduer i deres rådgivning stor vægt på, at deres kunder har muligheden for at åbne en stor energibesparelse ved valget af det helt rigtige vindue og dermed spar penge på varmeregningen.

Skjern Vinduer

Primo Vinduer

Primo Vinduer er en danskejet virksomhed der tilbyder dansk produceret vinduer med dansk design. De er en af Danmarks mest kendte vinduesproducenter når det kommer til vinduer. Stiftelsen skete tilbage i 1974 og siden stiftelsen har Primo Vinduer været en af de virksomheder som har været med til at danne teknologien bag de vinduer vi har i dag til boliger og erhvervsbygninger. De tilbyder vinduer som har en lang holdbarheds og er vedligeholdelsesfrie, hvilket kun gør det nemmere for kunden.

Primo Vinduer

Ejnar Christiansen

Ejnar Christiansen Sølsted er en familiedrevet- og ejet virksomhed som tilbage i 1958 blev stiftet. Man startede i Ejnar Christiansen Sølsted ud med udelukkende at være en tømrervirksomhed, men dette er man dog gennem årene gået lidt mere væk fra og har fået en bredere vifte af arbejdsopgaver. Man kan i virksomheden i dag og beskæftige sig med produktion af plastvinduer- og døre. I 1997 startede Ejnar Christiansen Sølsted et datterselskab ved navn Tænder Låseservice ApS. Derudover formåede man i 2001 at starte sin egen produktion af vinduer. Yderligere i 2003 formåede at man også at tilføje salg af køkken & bad, som man mente var den helt rigtige kombination, da dette skulle være grundelementerne til at Ejnar Christiansen Sølsted ville blive dem som leverandør til større byggeprojekter.

Ejnar Christiansen

Bøjsø Vinduer

Bøjsø Vinduer er en virksomhed der blev stiftet i 1972 af Bøje Sørensen i et lille snedkeri i Jylland. Bøjsø Vinduer har udviklet sig fra at være et lille snedkeri i Jylland, til at være en større virksomhed som specialisere sig i skræddersyede vinduesløsning til kunderne. De levere kun vinduer af høj kvalitet og selve vinduerne fremstilles i konstant dialog med den kunde som skal have vinduet. Virksomheden er vokset så meget at de i 2017 havde ca. 4400 medarbejdere i Danmark og 11 andre lande.

Bøjsø Vinduer

Dana Vinduer

Dana Vinduer er en vindues produktionsvirksomhed, der går meget op i at alle led deres værdikæde levere af højeste kvalitet. De er meget kritiske over for sig selv i forhold til hvilke trends der er i det danske samfund og om de som virksomhed har mulighed for at forbedre holdningen omkring produkter, forhandling og målsætninger generelt i det danske samfund. Man mener i virksomheden at det er vigtigt at være en del af omverdenen på den måde at de gerne ser at alle medarbejdere er uddannet produktions- og administrationsmedarbejdere. Derudover vil man i virksomheden ikke gå på kompromis med sine grundværdier og ideologier i forhold til selve håndværket.

Dana Vinduer

Idealcombi

Idealcombi er en af de største vinduesproducenter vi har i Danmark. Den blev grundlagt i 1973 og er i dag en af Danmarks største vinduesproducenter. Man oplevede hurtigt i virksomheden vækst, hvilket gjorde at man allerede i 1981 blev omlagt til et aktieselskab. I 1984 fik man udvidet sin produktion med en fabrik på 3.500 kvadratmeter, hvilket gjorde at man kunne øge produktionen. Udviklingen fortsatte i samme fart og i 1988 formåede man at lancere et nyt vinduessystem som senere hen blev opkøbt af Ideal Vinduet som Idealcombi hed på daværende tidspunkt.  

Idealcombi

Kastrup Vinduer

Kastrup vinduer blev den 22. september tilbage i 1995 stiftet af Carsten Kastrup. Med en baggrund som både tømrer, merkonom og byggetekniker, samt en baggrund i den mere administrerende afdeling af byggebranchen stiftede han Kastrup Vinduer med visionen om at være danskernes foretrukne vinduesleverandør til projektløsninger, samt være den leverandør i Danmark med den korteste leveringstid, samt have et firma der besidder professionelle kompetencer, er hurtige og altid møder op til en opgave med højt og godt humør. Yderligere besidder Kastrup Vinduer de grundværdier at de altid overholder aftalerne, går aldrig på kompromis med kvaliteten og kun tage imod opgaver de ved de kan løse.

 

Kastrup Vinduer

Krone vinduet

Krone Vinduer er en virksomhed der de seneste 60 år har leveret kvalitetsvinduer til det danske marked. Derudover levere de også større boligprojekter til ind- og udland. De er en virksomhed som er meget fastsatte omkring at levere flotte, langtidsholdbare og prisbevidste muligheder til både tømrermestre og private kunder. Derudover imødekommer Krone Vinduer deres kunder med ”SA Concept” som er et koncept de har udviklet for at give kunderne kunstnerisk frihed i forhold til at de selv kan designe deres egne vinduer. Krone Vinduer er en meget traditionsbaseret virksomhed som går meget op i kvaliteten af deres produkter samt lang levetid af deres produkter.

Krone Vinduer

Outline Vinduer

Der er her snakke om en dansk virksomhed der designer og fremstiller deres vinduer på Farsø. Outline Vinduer er en vinduesproducent der har 30 erfaring med sig i rygsækken. De imødekommer kundens behov, ved at have en uddybende dialog med kunden under hele forløbet, sådan at kunden får den service og det resultat som de forventer. Udover dette giver Outline vinduer en udvidet garanti på deres vinduer som en ekstra service. Normalt giver vinduesindustrien en garanti på 5 år, men Outline vinduer giver en garanti på 10 år, på udvalgte produktserier.

Outline Vinduet

Outrup Vinduer

Outrup er er dansk ejet virksom, der blev stiftet tilbage i 1968 Harry Ringgaard der opkøbte et gammelt tømrerværksted i Outrup. Det hele startede med at Harry Ringgaard lavede et såkaldt prøvevindue, som var rettet mod det lokale byggemarked. Dette var en kæmpe succes og ordrerne på vinduer begyndte at strømme ind. Outrup har siden sin stiftelse formået danne sig en genial vindues virksomhed, med en stor produktion på en fabrik der indeholder 20.000 kvadratmeter, samt vokset sig til at være en af Danmark største vinduesproducenter.

Outrup Vinduer

HS Hansen

Hos HS Hansen er kvaliteten helt i top. Man har siden sin stiftelse helt tilbage i 1909 udviklet virksomheden både størrelsesmæssigt, men derudover også på viden, hvorpå virksomheden var nogle af de første som var med til at fordufte ideen på markedet om at stålvinduer kunne være en mulighed, eftersom man efter anden verdenskrig oplevede en kæmpe mangel på metal. Man har siden da været en af de danske vinduesproducenter som kan tilbyde og garantere produkter af højeste kvalitet og garanti for godt håndværk og god service.   

HS Hansen

Velux 

Velux er et af de danske vinduesproducenter der har flest år bag sig. De har mere end 75 år bag sig og med tiden er Velux vokset til at blive en af de mest anvendte vindues mærker. De har i dag vokset sig så store at de i dag producere vinduer i 9 andre lande end Danmark og formår at sælge deres kvalitetsvinduer til 40 andre lande end Danmark.

Du kan altså med Velux vinduer være helt sikker på at dine nye vinduer er af højeste kvalitet.  

Velux Vinduet