Menu
Luk

Tilskud til energiforbedringer

Forbedre din bolig,  økonomi og miljøet med nogle nye vinduer. Det kan godt betale sig at bruge penge på energiforbedring, få besøg at en dygtig tømrer der kan rådgive dig bedst muligt.

Tilskud til håndværker – Regler for 2017

Håndværkerfradraget kommer til at ændre sig fra de regler, som var gældende i 2016. De gamle regler udløb d 29. februar 2017, hvilket betyder at du stadig indtil denne dato (29. februar) kan fratrække håndværker arbejde i skat, som er udført i 2017. Mere enkelt forklaret kan du stadig nå dit fradrag her i 2017 for arbejde udført sidste år.

De nye regler

De nye regler for håndværkerfradrag – som i år hedder “Servicefradrag” –  gør at du kan få fradrag på op til kr. 15.000 til renovering og vedligeholdelse af din bolig. Servicefradraget kan du nyde godt af ved f.eks. isolering, facaderenovering, så som udskiftning af vinduer, men også til udskiftning af dit køkken. Overvejer du at få rengøringshjælp eller passet børnene en gang imellem, kan du også få tilskud til arbejdet udført af enkelpersoner. Og det er slet ikke så svært eller indviklet at opnå tilskuddet, hvilket giver dig flere penge mellem hænderne til dit projekt.

Sådan gør du:

Servicefradraget er et fradrag i den skattepligtige indkomst på samme måde som f.eks. kørselsfradraget. Da skatten i en gennemsnitskommune er ca. 33,7 procent, vil du typisk kunne spare ca. 5.000 kroner i skat, hvis du får et fradrag på 15.000 kroner. Det betyder, at du f.eks. kan købe rengøring for ca. 300 kr. om ugen og fratrække ca. 100 kr. Det hele sker inde i din egen Tast Selv til Skat under “Indberet Servicefradrag” (håndværkerfradrag). Tøv ikke med at indberette dine udgifter. Dine sparede kroner er kroner du har tjent

Tilskud til renovering

Tænker du over at skifte dine vinduer og døre, så er det måske i 2017 det skal ske? Der er talt meget om at fjerne tilskuddet til renovering af boliger.

Tilskud til nye energivinduer

Vi sender gratis en kompetent tømrer ud til dig som kan give dig fif og råd om hvordan man for de bedst energivinduer til den bedste pris. Vi hjælper dig med rådgivning om tilskud til nye energivinduer.

Tilskud til boligforbedringer

Det er næsten alle boligforbedringer man kan få tilskud til og vi kan stort set hjælpe dig med ALT. Vi har et stort netværk af alle slags håndværkere. Tilskud til ny vinduer – udskift dine vinduer til nogle nye, med tilskud.