Jeg har på nuværende tidspunkt et sommerhus som er 60 år gammelt og jeg har efterhånden måtte indse, at de vinduer der sidder i, ikke kan holde til det danske vejr længere. Det vigtigste for mig på nuværende tidspunkt, når det kommer til at få nye vinduer, er at jeg gerne ser at de passer til selve huset, men også at der er en vis længde af garanti som jeg kan benytte mig af hvis nu vinduerne skulle gå hen og blive hurtigt slidte. Mit sommerhus er beliggende på den jyske vestkyst, så de vinduer jeg får installeret, skal gerne kunne holde til noget blæst og regn.

Hvad har jeg fundet ud af?

Indtil videre er jeg næste kun blevet mere forvirret over hvor mange mulige tilbud der er at hente til nye vinduer på internettet. Det er svært for mig lige præcis at sige hvilket firma jeg vælger, men jeg er efterhånden blevet meget mere klar på to virksomheder som alene ud fra deres beskrivelse, kan løse min opgave og give mig der ekstra som jeg ønsker. Jeg har læst at Outline vinduer, blandt andet kan tilbyde mig en udvidet garanti, så i stedet for 5 år, får jeg 10 års garanti. Den anden virksomhed der har været på tale, er Outrup vinduer der er en af de største vinduesproducenter på markedet. De kan som sådan ikke tilbyder mig noget yderligere, men de kan med garanti løse opgaven til perfektion, alene ud fra deres mængde af erfaring gennem årene.

Hvad har jeg besluttet?

Jeg har endnu ikke besluttet mig for endnu hvilket firma der skal lave mine nye vinduer i sommerhuset, men begge virksomheder er virkelig interessante. Den udvidet garanti tiltrækker mig meget, men jeg ønsker også et resultat som gerne skulle give mig nogle vinduer jeg bliver virkelig glad for.