Nybyggeri

Vi er på nuværende tidspunkt igang med at opføre et nyt byggeri. Byggeriet er beliggende i Lyngby, hvor der vil blive opført 63 nye lejligheder. Planen er, at omkring halvdelen af lejlighederne skal laves til ungdomslejligheder i og med, at det er tæt på DTU. Dette vil betyde, at flere studerende kan bosætte sig i Lyngby og dermed får vi flere folk til Lyngby, som måske vil blive boende på længere sigt. Vi ønsker at Lyngby skal være en af de førende byer inden for uddannelse og dermed ønsker vi at skabe de bedste omgivelser for de studerende. Dette vil vi gøre i form af mulighed for bolig til uddannelsesstedet, tilbud i Lyngby for de studerende og en masse arrangementer.

Den sidste finish

Byggeriet er i bund og grund færdigt, der mangler dog en slutrengøring før vi kan ansætte en videofotograf, som kan tage billeder og video af det færdige resultat. Slutrengøringen er det sidste step i forbindelse med byggeriet, hvor der ansættes et rengøringsfirma med professionelle og erfarne rengøringsfolk, som netop laver dette til hverdag. Det er vigtigt for os, da det skal vises frem til kommende købere og lejere og det er derfor vigtigt, at alt er pænt og rent, så det giver det bedste førstehåndsindtryk. Rengøringen indebære primært rengøring af alle overflader i hver enkelt lejlighed, afkalkning af badeværelser og polering af vinduer. Man kan derfor sige, at slutrengøring er med til afslutte hele dette byggeprojekt.

Billeder og video

Når slutrengøringen er færdig, er lejlighederne klar til at blive fotograferet i form af billeder og korte video. Her ansætter vi en videofotograf, som er specialist i, fotografere fra de rette vinkler, som f.eks. får rum til at virke store og lyset kan give en stemning, som man ikke kan stå for. Når videofotografen er færdig, kan vi samle disse billeder og videoer og lægge det ud, så de kommende lejere har en idé om hvad vi kan tilbyde.