Sidste weekend skete der den uheldige hændelse at min mindre søn desværre ramte vores vindue og af den grund skal jeg nu have udskiftet mit vindue, da selve glasruderne i vinduet er gået i stykker, samt selve karmen. Jeg er allerede nu begyndt at undersøge hvilke muligheder der er på internettet og jeg er kommet frem til forskellige virksomheder som Primo vinduer og Dana vinduer som i mine øjne virker meget troværdige og har den erfaring jeg mener skal med før jeg vælger dem.

Hvad ligger jeg vægt på?

For mig er det meget vigtigt at selve vinduerne så vidt muligt ligner de gamle jeg havde, da jeg synes de passede rigtig godt til selve husets design. Selvfølgelig er jeg åben for nye muligheder, men hvis de kan ligne de gamle, vil jeg blive meget glad. For mig er det yderligere vigtigt at det firma jeg vælger, har en vis mængde erfaring som gør at jeg som kunde føler mig tryg i det arbejde de foretager. Yderligere vil jeg også som kunde gerne bare kunne sige hvad jeg gerne vil have og så bliver det efterkommet af virksomheden. Jeg ser meget frem til selve processen og hvad de to forskellige virksomheder kan tilbyde mig.

Selve valget af virksomhed

Det er på nuværende tidspunkt meget svært for mig af vælge mellem de to virksomheder. Jeg har efterspurgt et tilbud fra begge, fordi jeg gerne vil se hvad forskellen er i pris på de to forskellige virksomheder. Udover dette vil jeg gerne kunne mærke troværdigheden selv, i den dialog der startes mellem virksomheden og jeg. Det skal forstås på den måde at jeg gerne vil kunne mærke at selve virksomheden tager min opgave seriøst. På forhånd ved jeg blandt andet at den ene virksomhed tilbyder 24 timers support døgnet rundt, hvilket gør at jeg som kunde at jeg ved jeg konstant kan ringe hvis jeg oplever nogle problemer med mine vinduer.