Top
Menu Luk

Derfor skal du lease en kassevogn


Mangler du en bil med stor rummelighed og plads til en masse ting? For så er leasing af kassevogn en optimal løsning – både for privat og erhverv. Bilen er ideel, hvis f.eks. dine firmabiler er på værksted, eller hvis du har ansat en ny medarbejder og ikke ønsker at investere i en firmabil til medarbejderen, før prøveperioden udløber.

Derudover er kassevognen også god til, hvis du har et arbejde, som kræver, at du skal have bil til rådighed. Det kan også være, at du har et arbejde med en masse byggeopgaver såsom håndværker, VVS’er, maler m.m.

Bilen kan nemlig leve op til de fleste byggeopgaver eller flytninger, da dens store lastrum giver dig god mulighed for at fragte de fleste ting.

Der er et bredt udvalg af kassevogne, som du har mulighed for at lease i flere forskellige størrelser.

Du bestemmer helt selv, hvilken størrelse du vil lease, alt efter hvad du skal bruge den til. Der er plads til op til 3 personer i én kassevogn, så du nemt kan have flere passagerer med i bilen.  

 

Du kan få stor køreglæde af at køre i en kassevogn, da både medpassageren og du vil få komfort og stort udsyn fra førersædet. Selvom den er stor og rummelig er den ikke for voldsom i størrelsen. Derfor er den nem og behagelig at køre og kommer hurtigt til at føles som en passagerbil, så du roligt kan føle dig tryg bag rattet – uanset om du skal køre midt inde i byen, på motorvejen eller på mere rolige veje.

Billigere alternativ til bilkøb

Der er mange fordele ved leasing af kassevogn. Det er et godt alternativ til køb af bil, da prisen ikke er nær så høj, så du slipper for at betale mange penge på én gang. Når du leaser en kassevogn, skal du i de fleste tilfælde betale én fast månedlig ydelse – på denne måde slipper du for uforudsete udgifter.

Det kommer til at være mere overskueligt for dig, samt hjælpe dig med at danne et bedre overblik over din økonomi. Derudover skal du ikke længere bekymre dig om forsikring, vejhjælp m.m., da dette er inkluderet i prisen.

Binding kan ofte også være en bekymring, da det kan være meget vanskeligt at komme ud af, men med leasing slipper du hurtigt af med den bekymring. For leasing af kassevogn er helt uden binding, og du kan komme ud af det, lige når du har lyst. Det gør, at kunderne er mere trygge og rolige, når de skal lease en bil.

Det er meget overskueligt og slet ikke kompliceret at lease en bil. Det foregår primært på bilforhandlerens side, hvor du kan booke en kassevogn ved blot få klik – nemt, hurtigt og sikkert. Når det er gjort, vil den stå klar til afhentning på den valgte dato.

Ved at lease en kassevogn, kan du gøre din hverdag og arbejdsopgaver meget mere effektive. Du kan lease en kassevogn, der passer til præcis dit behov – udvalget er bredt og valget er dit.