Top
Menu Luk
HS Hansen

HS Hansen


Hos HS Hansen er kvaliteten helt i top. Man har siden sin stiftelse udviklet virksomheden både størrelsesmæssigt, men derudover også på viden. Virksomheden var en af de første til at fordufte ideen på markedet om at stålvinduer kunne være en mulighed. Årsagen til dette var at efter anden verdenskrig oplevede men en kæmpe mangel på metal. Man har siden da været en af de danske vinduesproducenter som kan tilbyde og garantere produkter af højeste kvalitet. Yderligere giver man garanti for godt håndværk og god service.  

Læs mere:

HS Hansen har formået at være en vinduesproducent der kunne garantere høj service og medarbejdere som var uddannet. I 1969 overtog sønnen Hans Kolby Hansen virksomheden og efter her skulle HS Hansen virkelig opleve en meget hurtig vækst. Hans Kolby Hansen havde gennem sine unge dage og daglige gang på faderens kontor, lært hvordan man skulle håndtere dette arbejde og med ydmyghed overtog han virksomheden og ved hjælp af lærdommen fra hans far. Hans Kolby Hansen har siden 1969 ført virksomheden frem til at være den nuværende førende facade entreprenør virksomhed i hele Nordeuropa.

I de seneste 30 år har virksomheden ekspanderet til 5 andre lande, som er England Tyskland, Polen, Sverige og Norge. Derudover har man formået at få ejerskab over to glas forarbejdningsvirksomheder i Liverpool og Wolverhampton. Dette var simpelthen en udvidelse til formål at forbedre egen produktion. Formålet var yderligere at man skulle kunne tilbyde kunderne at designe deres egne ståldøre. Disse døre ville derfra blive sat til produktion på fabrikken i Manchester.

I 2011 valgte HansenGroup at fusionere de 3 virksomheder de havde i Danmark udelukkende for give en bedre løsning til kunderne. Årsagen til dette var at man så muligheder at lægge alle disse 3 virksomheder sammen og dermed kunne tilbyde kunderne en bedre projektløsning. I dag er HansenGroup globale partnere i byggebranchen. HansenGroup er i dag en virksomhed man som kunde, sagtens kan benytte sig af, da de gennem årene har opbygget en masse erfaring og levere produkter med høj kvalitet og en god dialog mellem kunden og virksomheden, sådan at resultatet stemmer overens med kundens forventninger.