Top
Menu Luk
Idealcombi

Idealcombi


Idealcombi er et progressivt firma der hele tiden er i udvikling. De har i 2020 en vision om at der i alt hvad de gør, indgår en vis kvalitet, sådan at de selv kan stå inde for det slutresultat de levere til kunden. Derudover vil de i 2020 gerne kunne holde alt det de lover. Med det in mente at de gør det i forvejen, men at det skal kunne gøres hurtigere og mere effektivt.

De har nogle kerneværdier som danner fundamentet og byggestenene for den virksomhed de er i dag. Disse kerneværdier skal være centrum i alt hvad der foretages i virksomheden og det skal være så tydeligt at kunderne kan mærke det selv, når de modtager den service som Idealcombi tilbyder. Deres kerneværdier er følgende: At der er kvalitet i alt hvad de gør, at der er troværdighed i alt hvad virksomheden foretager sig. At der udvises sammenhold og loyalitet. Gensidig respekt fra alle og generelt en positiv atmosfære i virksomheden og over for kunderne. Idealcombi har med deres mange års erfaring formået at skabe glade og tilfredse kunder, som har modtaget en opgave, hvor kundens forventninger stemmer overens med hvad tømrer medarbejderne leverede. Udover det er servicen noget som tidligere kunder har fundet meget tilfredsstillende.

Idealcombi er i dag en virksomhed som går meget op i miljøet. De materialer som anvendes er udelukkende klimavenlige materialer som er FSC-certificeret. Dette vil sige at de kun anvender bæredygtigt træ materiale fra bæredygtigt skovbrug. Derudover er underleverandørerne som Idealcombi benytter sig af nøje udvalgt. Årsagen til dette er et fast nærhedsprincip om at minimere miljøbelastningen når det kommer til selve transporten af materialer.

Idealcombi har som sagt gennem dens levetid formået at vokse helt voldsomt. I dag har man 550 medarbejdere i henholdsvis Hurup, Aarhus, København, London og Dublin.