Top
Menu Luk
Kastrup Vinduer

Kastrup Vinduer


Kastrup vinduer blev den 22. september tilbage i 1995 stiftet af Carsten Kastrup. Med en baggrund som både tømrer, merkonom og byggetekniker, samt en baggrund i den mere administrerende afdeling af byggebranchen stiftede han Kastrup Vinduer med visionen om at være danskernes foretrukne vinduesleverandør til projektløsninger, samt være den leverandør i Danmark med den korteste leveringstid, samt have et firma der besidder professionelle kompetencer, er hurtige og altid møder op til en opgave med højt og godt humør. Yderligere besidder Kastrup Vinduer de grundværdier at de altid overholder aftalerne, går aldrig på kompromis med kvaliteten og kun tage imod opgaver de ved de kan løse.

Læs mere:

Kastrup har siden år 1998 været i en massiv udvikling fra deres stiftelse. Virksomheden har gennem tiden øget deres produktion og kåret som året vækstvirksomhed af Børsen. Fået sin fabrik til produktion af vinduer og udvidet produktionen til flere lokationer.

Kastrup Vinduer er i dag ikke kun ejet af Carsten Kastrup, men derudover også af sønnen Lasse Kastrup. I år 2008 gennemgik Lasse Kastrup en glidende overgang til at modtage delvist ejerskab af virksomheden. Dette skal på sigt være et fuldt ejerskab. De har med deres brede sortiment af forskellige vinduer og forskellige materialer, gjort det muligt for virksomheden at tilbyde mere. De er i dag ikke begrænset til kun at levere vinduer af træ. De kan også levere vinduer af plast.

I år 2010 lægges alle de mindre virksomheder som går under Kastrup virksomheden og som ejes af Carsten og Lasse Kastrup, samlet til en virksomhed ved navn Kastrup A/S. De er i dag en af de større vinduesproduktions virksomheder i Danmark, som levere vinduer med høj kvalitet og som kan fås i flere forskellige materialer. Vinduerne produceres og designes af danske medarbejder og har et højt kvalitetsresultat. De har tilpasset deres sortiment af vinduer til alle typer af huse. Alle vinduer som Kastrup A/S producere er energibesparende og har nogle af markedets bedste u-værdier.

De laver alt fra bunden på danske fabrikker, hvilket sikre at Kastrup A/S selv er en del af hele produktion og dermed kan kvalitetssikre alle vinder der produceres. De formår konstant er være med på den nyeste teknologi hvad angår vinduernes formåen i forhold til energibesparelse, nyeste teknologi til produktionen af vinduer og de nyeste trends der er inden for vinduesbranchen.