Der er mange grunde til at bruge os, når I skal have nye vinduer.

En lang række danskere har allerede fundet en tømrer til udskiftning af vinduer gennem os, og det er der mange grunde til. Vi har valgt at nøjes med at nævne de tre vigtigste her på siden:

1: Sikkerhed ─ find en tømrer, du kan stole på

Hvis du på egen hånd leder efter en tømrer til at lave jeres nye vinduer, risikerer du at ryge ind i et af de brådne kar i branchen. Det skal understreges, at langt de fleste tømrere lever op til alle krav om kvalitet og service. Men tør du løbe risikoen?

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, og som altid leverer et stykke kvalitets-håndværk. Vi kontakter selvfølgelig løbende vores kunder for at sikre os, at information, service, materialer, pris, kvalitet, og det færdige resultat står mål med det forventede – og lidt til.

Når det en ganske sjælden gang sker, at en kunde har en dårlig oplevelse med af vores tømrere, tager vi en grundig og alvorlig snak med tømreren. Er der fortsat problemer, afbryder vi samarbejdet. Det har vi dog heldigvis endnu ikke haft grund til.

Det er ingen hemmelighed, at vores tilknyttede tømrere får rigtig mange forepørgsler efter nye vinduer gennem os. Derfor er de selvfølgelig ekstra interesserede i at opretholde et godt forhold til os, så de også fremover får kunder via os. Og det gør de bedst ved at udføre et solidt og ordentligt stykke arbejde for dig.

Vi er altså din garanti for, at din tømrer gør sit absolut yderste for at løse opgaven perfekt og gøre dig så tilfreds som overhovedet muligt.

Har du ikke lyst til at løbe risikoen ved selv at finde en tømrer? Skriv til os i dag, fortæl gerne hvis i har en bestemt vinduesproducent i gerne vil bruge.

Få hjælp

2: Bekvemmelighed ─ læn dig tilbage og lad os klare benarbejdet

Har du lyst til at bruge timer eller dage på at finde tømrere i dit område, indhente referencer, ringe forgæves og lægge besked på deres telefonsvarer og i det hele taget bruge din tid på noget uvæsentligt og kedeligt? Nej, vel.

Derfor har vi gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig – dog selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du skal faktisk ikke gøre andet end at udfylde formularen og læne dig tilbage. Så bliver du ringet op af en seriøs og kompetent tømrer inden for ganske kort tid. Nemmere bliver det ikke, og så er første skridt mod nye, flotte vinduer taget.

Det er simpelt, det er uforpligtende, og det er frem for alt ganske gratis.

Beregn din pris her

3: Kvalitet ─ find den bedste tømrer til netop dine nye vinduer

Vi har en lang række tømrere tilknyttet, og de er alle fuldt ud i stand til at løse enhver opgave, der omhandler nye vinduer. De har dog stadig forskellige kompetencer, og der vil derfor typisk være en af vores samarbejdspartnere, der matcher netop din opgave bedre end resten.

Eksempel: To kunder fra Herning sender hver en forespørgsel. Den ene kunde skal have to nye vinduer i forbindelse med oprettelse af en tagkvist, mens den anden kunde ønsker 24 nye vinduer med maksimalt fokus på varmebesparelse. Det er overvejende sandsynligt, at disse forespørgsler vil blive sendt til to forskellige tømrere.

Handler du på egen hånd, får du ikke nødvendigvis fat i den tømrer, der har speciale i lige netop din opgave.

Husk derfor at være specifik, når du indhenter tilbud. Det hjælper os til at finde den helt rigtige fagmand til dig.

Tag første skridt mod nye vinduer i dag!

Kontakt

Beregn pris

Beregn pris
Antal vinduer
Antal vinduer

Kontakt info

Adresse

Vallensbækvej 63, 2625 Vallensbæk

Telefon nummer

81 40 80 83
info@udskiftningafvinduer.dk
81 40 80 83