Top
Menu Luk
Primo Vinduer

Primo Vinduer


Primo vinduer tilbyder som alle produceres individuelt efter de mål som kunden ønsker. Der er i produktionen fokus på funktionen af vinduet, designet og selve kvaliteten af vinduer. En af virksomhedens grundværdier er at man går meget op i at kunden er i fokus. Det er vigtigt for Primo Vinduer at der under forløbet er en god og konstruktiv dialog som både kunden og Primo vinduer kan bruge til noget og som skal munde ud i et resultat som alle er tilfredse med. Primo Vinduer tilbyder at stå for opmåling, ordrestyring, montage af vinduet og tilbudsgivningen. Derudover tager de alle kunder ind som om det er til privat husstand eller om det er det til håndværkere, arkitekter eller til større byggeprojekter, så sørger Primo Vinduer for at du får de helt rigtige vinduer.

Under selve produktionen stilles der høje krav. Primo vinduer tager forbehold for det danske vejr. Fra virksomhedens side anvendes der materialer som er gennemprøvede og som kan modstå det danske vejr. Udover det har man i virksomheden er holdning om at ordentlige vinduer er de billigste vinduer. Årsagen til dette er at man i længden ikke skal bruge unødvendige udgifter på at vedligeholde vinduerne i forhold til renovering eller ny isolation af vinduerne. Alle vinduer produceres på deres fabrik i Lintrup. Dette gør at Primo vinduer, har mulighed for at være i konstant overvågning af selve produktionen, sådan at man kan garantere at kvalitet af produktet allerede tilføjes i produktionen og senere hen i servicen. Med vinduer fra lige netop denne virksomhed kan man fra kundens synspunkt sagtens stille langtidsholdbare krav til vinduerne.  

Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer. De sørger for at det tilbud du modtager er skræddersyet til lige netop dig som privat kunde eller som virksomhed.