Tilskud til udskiftning af vinduer

Du har forskellige muligheder for at få tilskud, fradrag og rådgivning, når du vælger at lave en udskiftning af vinduer. Muligheden er der, så snart du vælger at energioptimere din bolig.

Der er mange energiselskaber, som vælger at yde støtte til energibesparelser i form af eksempelvis rådgivning eller økonomisk støtte. Samtidig har du mulighed for at trække arbejdslønnen fra i skat pga. håndværkerfradraget.

Læs mere her

Hvilke tilskud kan du søge?

På nuværende tidspunkt har du mulighed for at søge inden for to forskellige tilskudsordninger, når du vil energioptimere din bolig.

1. Håndværkerfradrag

Langt de fleste tiltag inden for energirenovering kan opnå en form for økonomisk støtte, men der er visse tiltag, der ikke er omfattet af ordningen. Det vil variere, hvor meget du kan få, fordi det er afhængigt af energiselskabet, hvor meget du sparer, og hvad du skal have lavet.

2. Håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget gør det muligt for dig at trække arbejdslønnen fra til de energirenoveringer, du skal have lavet.

Det ene udelukker ikke det andet, da du har mulighed for at bruge begge tilskudsordninger samtidig. Du vil også opleve, at der i perioder er andre tilskud at hente enten lokalt eller landsdækkende. Spørg din kommune eller dit energiselskab og bliv klogere på dine muligheder.

Få mere information her

Søg, før du i gang

Det er vigtigt og altafgørende, at du søger om tilskud, før du går i gang med dit projekt. Du opnår ikke tilskud eller rådgivning, hvis du er gået i gang, da det er for sent. Du vil hurtigt blive opmærksom på, at det varierer fra energiselskab til energiselskab, hvor meget de tilbyder inden for tilskud og rådgivning.

Det er blandt andet muligt at søge tilskud til:

  • udskiftning af vinduer.
  • udskiftning af gammelt oliefyr til et nyt eller generelt mere miljøvenlig varmeform.
  • efterisolering af ydervægge og tag.

Projekter, du ikke kan få tilskud til, omfatter blandt andet:

  • installation af solceller.
  • udskiftning af hårde hvidevarer.
  • udskiftning af computer fra stationær til bærbar.

Du kan altid tage kontakt til dit energiselskab, hvis du ønsker at få nærmere information om, hvad du kan søge tilskud til, samt få rådgivning om.

Kontakt os

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi dig op, når det passer dig.

Bliv ringet op og få gratis rådgivning til dit projekt.

Bliv ringet op og få gratis rådgivning til dit projekt.

info@udskiftningafvinduer.dk
81 40 80 83