En tømrer på Fyn med styr på tag og vinduer

Mangler du en tømrer, der kan udskifte vinduerne eller taget på din bolig? Tømrer og Snedker er de specialister, du søger, hvis du ønsker et slutresultat af den højeste kvalitet. Det har stor betydning, at du vælger en tømrer i Odense, der har specialiseret sig på området, fordi det kan have negative konsekvenser, hvis det ikke bliver lavet ordentligt.

For langt de fleste er det en relativ stor udgift at lave en udskiftning af vinduer eller taget på boligen, hvorfor det er vigtigt at vælge en håndværker, der giver dig ro i maven. Der er mange vigtige og afgørende valg, der skal træffes undervejs, men der er hjælp at hente, så du er sikker på, at du tager de rigtige beslutninger. Tømrer og Snedker er en tømrer i Odense, som har den viden og de kompetencer, der skal til, for at du kan opnå det bedste slutresultat, uanset om det er udskiftning af vinduer eller et nyt tag.

Nyt tag

Et tag er et altafgørende element på din bolig, hvorfor det er vigtigt, at det er tæt, så der ikke trænger fugt ind. Derudover er det vigtigt, at det er isoleret korrekt, fordi det har betydning for dit indeklima og din varmeregning. De fleste ønsker ikke at fyre for gråspurvene, hvorfor det er altafgørende, at isoleringen er i orden.

Står du overfor at skulle skifte dit nuværende tag, men er ikke helt sikker på, hvor du skal starte? Søg rådgivning hos en tømrermester, der har stor erfaring med at lægge nyt tag på alle typer af boliger. Der er mange vigtige valg, der skal træffes, hvorfor det er nødvendigt at få hjælp af en professionel, der har ekspert-brillerne på.

Nye vinduer

Det kan hurtigt virke som et lidt uoverskueligt projekt at skulle sætte nye vinduer i hele huset, hvis ikke du får den rette hjælp. Professionel rådgivning er en uundværlig del af hele processen, fordi du skal tage højde for vigtige faktorer, som eksempelvis:

Det kan måske lyde som simple beslutninger, men det er det ikke altid, hvis du ikke har forstand på det. Det kan være en udfordring at vælge et vindue, som passer perfekt ind boligens eksisterende udtryk. Samtidig er der sandsynligvis ingen mennesker, der ønsker at have en grim bolig, hvor vinduerne ikke passer til resten.

Du skal også tage stilling til, hvilke typer af ruder der er de mest optimale, i langt de fleste tilfælde vil energimærkede ruder være et godt valg, men også her er der forskel på de forskellige typer. Det vil variere fra leverandør til leverandør, hvilke nye vinduer du kan købe, og hvad fordelen er ved dem. Vi hjælper dig med at træffe de forskellige beslutninger, så du kan gå i seng hver aften med ro i maven. Vælg derfor en tømrer på Fyn, som ved, hvordan du opnår det bedste resultat, når du skal lave en udskiftning af vinduer eller have lagt et nyt tag.   

Er det tid til nye vinduer eller nyt tag?

Vi anbefaler den dygtige Tømrer fra Odense og det er ikke kun os der anbefaler ham, det gør alle hans kunder også.

Tømrer i Odense, Fyn

Tømrer og Snedker ApS er en virksomhed, med erfaringer inden for hele tømrerfaget. Tømrerfirmaet består af en tømrer, der er udlært i 2001. Der bliver taget hånd om både, vejledning, nybyggeri, istandsættelse, reparationer og rådgivning på hele Fyn, men primært i Odense og omegn.

Tømrer yder alle former for behandling af:

Professionel Tømrer med Netværk

Tømreren fra Odense, Fyn, består af en tømrermester og en række professionelle håndværkere med speciale i dagarbejde, vinduer og døre. Derudover suppleres firmaet med et bredt netværk af håndværkere og ingenører inden for alle typer håndværk og fagområder. Dette gør det muligt at håndtere et hvert byggeprojekt. Tømrer har hjulpet husejere og større virksomheder på Fyn, med byggeprojekter i alle størrelsesordner.

Kvalitet & Tillid

Tømreren fra Odense går højt op i kvalitet og tillid. Ordsproget: “En aftal er en aftale” tillægges stor værdig, og samtidig lægges der fokus på udvikling og bæredygtighed. Kurser og videreuddannelse er en fast del af visionen, der sigter mod altid at løfte kvaliteten af produktforståelse og håndværk.

Byg Garanti

Sker det, at du, mod forventning, ikke er tilfreds med det endelig resultat, så er Tømrer og Snedker ApS medlem af Dansk Byggeri, og dermed omfattet af Byg Garanti på op til 100.000 kr. Garantien tiltræder automatisk til uden yderligere forudsætninger end, at dækningen er gældende for:

Rådgivning

Vi er altid klar på at tage en snak omkring dit næste projekt. Vi har kompetencerne til at rådgive og vejlede gennem selv de mest komplekse opgaver, men vi ser naturligvis helst, at vi får lov til at klare opgaven. På denne måde står vi inde for alt, hvad vi leverer og laver af håndværk som tømrer på Fyn.

Ring mig op, eller hent et tilbud i toppen af siden.