Mikkel mener, at det at have en personlig træner i vores studie er den bedste måde at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål. Vi tilbyder en en-til-en træningsfilosofi, og vi tilbyder også Group Fitness Classes, en personlig træning i grupper og en boot camp. Vi er placeret i krydset mellem rute 7 og rute 69, lige ved I-70. Vores rum er centralt opvarmet, og vores faciliteter er rene, godt ventilerede og udstyret med alt det udstyr, du har brug for til en sjov, motiverende og energigivende træning. Studiet er beliggende i hjertet af centrum af St. Pete. I hjertet af St. Pete.

Vi tror på at tilbyde en række forskellige træningsmetoder, der passer til enhver person, fra begyndere til øvede. Vores klasser er individuelle programmer. Vi tilbyder begyndervenlige klasser, mellemklasser og erfarne træninger. Vi er et boutique -fitnessstudie, der tilbyder en række gruppetræningstimer, private sessioner, bootcamps og personlig træning. Mikkel tilbyder en bred vifte af klasser, herunder TRX, yoga, Zumba, Pilates og mere. Vi tilbyder også gruppetimer i TRX, yoga, Zumba, Pilates og mere.

SoMe med Mikkel De Linde

Her finder vi tit Mikkel De Linde

Vi tror på, at med den rigtige tilgang er det muligt at tage din fitness til det næste niveau. Mikkel tilbyder en række forskellige træningsprogrammer, fra nybegynder til professionel atlet. Vi opfordrer til feedback til hver session for at sikre, at vi tager dig dertil, hvor du skal være. I mellemtiden, kom og besøg os, og lad os hjælpe dig med at nå dine personlige fitnessmål.

Vi tror på at motivere eleverne til at presse sig selv og hjælpe dem med at nå deres fitnessmål.

Vi mener, at nøglen til en glad og sund livsstil er en afbalanceret kost og træning, og vi tilbyder begge dele! FITZ tilbyder klasser, der er designet til at holde dig i form hele dagen, holde dig i form og se godt ud og føle dig godt tilpas. Gruppefitnessklasser (1-7 personer) Fitnessklasser (8-125 personer) Personlig træning (12+ personer) Personlig træning (125+ personer) Gymmedlemskab?

Overset træning kan koste siger Mikkel

Mikkel mener, at alle bør have en personlig fitness- og wellnessplan, og vi vil samarbejde med dig om at lave den. Mikkel mission er enkel: at hjælpe dig med at få dit liv tilbage. Kom med til en sjov og engagerende oplevelse, der hjælper dig med at nå dine mål, skabe positive forandringer og leve dit bedste liv!