Det er blevet tid til en renovering af skolen og som rektor står jeg for ansvaret at det der bliver lavet, overholder de regler og rammer vi er underlagt som folkeskole. På nuværende tidspunkt drejer det sig i første etape om en enkelt fløj af skolen, som skal have renoveret de ydre vægge og dertil følger der selvfølgelig en udskiftning af de nuværende vinduer vi har. Det skal ikke være de mest avanceret vinduer, men blot nogle som kommer til at ligne de gamle vi havde, da skolens ydre ikke kommer til at ændre form.

Hvilke firmaer tiltaler os lige nu?

På nuværende tidspunkt har vi fundet os frem til 2 virksomheder som vi mener kan løse den opgave vi har. HS Hansen og Velux er de to virksomheder. Alene på navnet af de to virksomheder, kan man næste mærke en forskel i prisen, men for os er det irrelevant, vi skal have det firma som vi mener kan leve bedst op til opgaven og som kan overholde de regler og rammer vi stiller op, for at vi som skole ikke kommer i nogle former for problemer. Yderligere skal de som virksomhed kunne efterleve vores krav om at selve vinduerne ikke skal ændre i hverken udseende eller kvalitet, men at de skal ligne dem vi havde sidst så vidt som det er muligt, da vi ikke ønsker nogen ændring i design.

Hvad har vi besluttet?

Jeg har fået aftalt et møde med begge virksomheder hvor de kommer og præsentere det de ville gøre og hvad de vil gøre, sådan at jeg som rektor kan tage mig en beslutning om hvilket firma jeg går med. Altså har jeg ikke endnu besluttet mig for hvilken virksomhed det bliver, men det er sikkert at det er en af de to virksomheder vi går med.