Jeg har længe gået med overvejelsen om at skifte mine nuværende vinduer ud med dem jeg har i forvejen fordi jeg ikke synes de er så pæne mere og mener at huset som helhed ville se bedre ud, hvis de havde vinduer i sig. Yderligere skal det lige tilføjes at jeg er i gang med at lave en større renovering af mit hus, sådan at huset forhåbentligt kommer til at se mere moderne ud. For mig er prisen som sådan ikke særlig vigtig, men mere at selve udseendet på vinduerne, skal stemme overens med de retning som jeg er i gang med at renovere huset i.

Research på nettet

Hvis først man går i gang med at finde information på nettet kan det godt virke uoverskueligt fordi der er så mange tømrerfirmaer og vinduesproducenter på internettet, som man føler nærmest kan tilbyde det samme som alle andre. Jeg har indtil nu fundet frem til to virksomheder som er Kastrup vinder og Krone vinduer, fordi de går meget op i kvaliteten på det produkt de levere. Udover det går de selvfølgelig også op i selve designet. Det betyder for mig blandt andet at det produkt jeg efterspørger, nok bliver efterkommet af virksomheden, sådan at alle er tilfredse med det slutprodukt som skulle komme ud af det. Yderligere ved jeg at én af de to virksomheder har en grundværdi der hedder at de kun tager imod opgave de ved de kan klare. For mig er det vigtigt fordi, så ved jeg at de klare min opgave, ellers havde de vel ikke sagt ja til den.

Hvad skal der nu ske?

Jeg ved stadig ikke helt endnu hvilket firma jeg skal ende med at vælge, men uanset hvilket firma jeg vælger, er jeg ikke et sekund i tvivl om at resultatet nok skal blive godt. Af hvad jeg har læst om disse to firmaer så tror jeg kun det kan gå hen og blive en god oplevelse.